Szállítási Feltételek

100% pénzvisszafizetés

Termékeinkre 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk a megvásárlást követő 3 hónapon belül.

Ennek feltétele, hogy eladható, sérülésmentes állapotban juttassák vissza hozzánk a terméket, vagy akár a teljes csomagot..

A szállítási illetve postai díjat nem fizetjük vissza, illetve a visszaszállítás költsége is a megrendelőt terheli.

Postai szállítás utánvéttel

Ha ezt a módot választja, akkor a csomagot a mindenkori postai díjszabás szerint utánvétes postacsomagként adjuk fel. Némileg alacsonyabb a díj, ha nem kér házhoz kiszállítást, hanem hajlandó a postahivatalba bemenni érte.
De az utánvétes csomag díja viszonylag magas, ezért javasoljuk az előre utalásos szállítást.
Postán nem tudjuk feladni a napkollektor, a hőelnyelőket illetve tartályokat a nagy méret miatt.
Az utánvétes csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot.

Postai szállítás előre utalással

Ha ezt a módot választja, mert hajlandó a megrendelt anyagok árát a postai díjszabás szerinti várható postaköltséggel együtt előre átutalni, akkor az árut alapdíjas MPL postacsomagként adjuk fel. Ez a szállítási mód a legolcsóbb, jóllehet az áfa törvény miatt ebben az esetben a postadíjra is fel kell számítanunk az áfát (amúgy a postai szállítás áfa mentes).
Ha ezt választja, akkor először küldünk egy díjbekérőt a számlaszámunkkal, a megrendelt termékek felsorolásával és az utalandó összeggel. Amint az utalás megérkezett hozzánk, postázzuk a csomagot. A postai díj így a legolcsóbb, de az átfutási idő viszonylag hoszú.
A napkollektor, a hőelnyelőket illetve tartályokat a nagy méret miatt sajnos nem tudjuk így feladni.
Az alapdíjas csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kg-ot.

Személyes átvétel Dabronyban

Előre egyeztetett időpontban az anyagok személyesen is átvehetőek szállítási díj mentesen Dabronyban a székhelyünkön is.

Személyes átvétel Budapesten

Budapesten, Pestszentlőrincen egy családi háznál lévő kisebb raktárban is átveheti az anyagokat szállítási díj mentesen, szintén előre egyeztetett időpontban. Ott csak néhány dolgot tartunk raktáron, ezért meg kell várni, amíg odaszállítjuk az árut.

Házhoz szállítás saját járművünkkel

Az összegyűjtött szállítási feladatoktól függően általában minden második héten van szállítás mindenkivel előre egyeztetett időpontban az ország egész területére.

A belföldi szállítás díja

3200,- Ft + áfa/colli, de maximum 9600 Ft+áfa.

Extrém távoli helyek, melyek mind Dabronytól, mind Budapesttől 200km-nél nagyobb távolságra esnek, (például Záhony) külön megállapodás tárgyát képezik.

A megrendelés menete

Megrendeléshez illetve ajánlatkéréshez kérjük töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat. Ennek alapján személyre szóló ajánlatot küldünk önnek. A felmerülő kérdéseket tisztázzuk, esetleg az ajánlatot módosítjuk.

Helyszíni felmérés

Kérésre helyszíni felmérést is végzünk. Mivel azonban árainkat minimális haszonkulccsal alakítjuk ki, ezért minden extra költséget kénytelenek vagyunk érvényesíteni. A helyszíni felmérésnek is díja van, az ország egész területén 6000 Ft+áfa, mely a helyszínen fizetendő.

Budapesti bemutatóterem

Érdeklődés esetén, nem egy elegáns bemutatóteremben, de Budapesten is megtekinthetőek kollektoraink illetve átvehetőek a megrendelt anyagok is szállítási díj mentesen, kizárólag előre egyeztetett időpontban. Tel: 20/333 2737.

Fizetési feltételek

  • Ha kiszállítjuk saját járművünkkel, vagy személyes átvétel esetén akár Dabronyban akár Budapesten, illetve utánvétes postai szállításnál az áru átvételkor fizetendő készpénzben
  • Postai szállításnál előre utalást is választhat, ekkor a küldeményt standard csomagként adjuk fel, a díja olcsóbb, mint utánvéttel, de a feladással megvárjuk az átutalás beérkezését.
  • Ha valami különleges, egyedi dolgot kell gyártani, akkor előleget kérünk.

Tovább az eszköztárra