Napkollektor karbantartás 2020 körút

Idén kissé megkésve megkezdem a napkollektoros rendszerek éves karbantartásának megszervezését az egész országra kiterjedően.
Annak érdekében, hogy a költségek minimálisak legyenek és a lehető legjobb árat kínálhassam önöknek, idén is egy körutat tervezek.

A karbantartás alkalmával elvégzett munkák

Az alapárban a következő karbantartási feladatok tartoznak bele:

Igény szerint külön díj felszámításával a karbantartás a további feladatokkal egészíthető ki. Ezek időigénye változó lehet, ezért az elszámolás a tényleges munkaidő alapján történik. Az alapárban 1 munkaóra bent foglaltatik, a további órák díja 5000Ft. Ezt azonban a munka megkezdése előtt egyeztetjük. Ebbe a körbe tartoznak a következő munkák:

A karbantartás díja

A karbantartás díja 20.000 Ft, mely tartalmazza a kiszállási díjat is és egy munkaórát. Meglévő karbantartási szerződések esetében a díj az abban foglaltak szerinti.
Akkor is kérhet karbantartást, ha nincs érvényes karbantartási szerződése. Sőt akkor is, ha nem tőlünk vásárolta a rendszert. Ekkor azonban első alkalommal egy felmérést is végzek. Továbbá lehetséges hogy módosításokra, kiegészítésekre teszek javaslatot.

Média

A 2018-as évben videót készítettünk, amelyet itt nézhet meg:

Napkollektor karbantartási körút 2018 vidók

A karbantartás ütemezése

Ha jelentkezni kíván, kérem adja meg legkésőbb szeptember 10-én éjfélig, mely időpontok alkalmasak önnek. Kérem, hogy a lehető legtöbb időpontot adja meg, hogy a helyszíneket és időpontokat össze tudjam kombinálni. A megjegyzés mezőbe kérem írja be, ha a szokásostól eltérő feladatot is meg kell oldani.
Az igények beérkezése után készítek egy ütemezést, és visszajelzek önnek, akkor is, ha a megadott időpontokat nem tudtam a többivel összeegyeztetni.

Név

Email *

Telefon

Irányítószám

Település

Cím

Szeptember 12, szombat

Szeptember 13, vasárnap

Szeptember 14, hétfő

Szeptember 15, kedd

Szeptember 16, szerda

Szeptember 17, csütörtök

Szeptember 18, péntek

Szeptember 19, szombat

Szeptember 20, vasárnap

Konkrét probléma, amire előre fel kell készülnöm, egyéb megjegyzés:

Kérem, írja be a képen látható betűket és számokat, hogy tudjuk, nem robot.
captcha

Tovább az eszköztárra