Napkollektor karbantartás 2019 körút

Idén kissé megkésve megkezdem a napkollektoros rendszerek éves karbantartásának megszervezését az egész országra kiterjedően.
Annak érdekében, hogy a költségek minimálisak legyenek és a lehető legjobb árat kínálhassam önöknek, idén is egy körutat tervezek.

A karbantartás alkalmával elvégzett munkák

Az alapárban a következő karbantartási feladatok tartoznak bele:

Igény szerint külön díj felszámításával a karbantartás a további feladatokkal egészíthető ki. Ezek időigénye változó lehet, ezért az elszámolás a tényleges munkaidő alapján történik. Az alapárban 1 munkaóra bent foglaltatik, a további órák díja 5000Ft+áfa. Ezt azonban a munka megkezdése előtt egyeztetjük. Ebbe a körbe tartoznak a következő munkák:

A karbantartás díja

A karbantartás díja 20.000 Ft+áfa, mely tartalmazza a kiszállási díjat is és egy munkaórát. Meglévő karbantartási szerződések esetében a díj az abban foglaltak szerinti.
Akkor is kérhet karbantartást, ha nincs érvényes karbantartási szerződése. Sőt akkor is, ha nem tőlünk vásárolta a rendszert. Ekkor azonban első alkalommal egy felmérést is végzek. Továbbá lehetséges hogy módosításokra, kiegészítésekre teszek javaslatot.

Média

Az előző évhez hasonlóan azt tervezem, hogy videót készíttetek a karbantartásról illetve egy rövid beszélgetésről önnel, amelyben az eddigi tapasztalatairól kérdezem. Ezekből később YouTube videó illetve cikk készül a honlap számára. A tavalyiakat itt nézheti meg:

Napkollektor karbantartási körút 2018 vidók

Ha a felvételhez nem járul hozzá, kérem az űrlap végén jelezze.

A karbantartás ütemezése

Ha jelentkezni kíván, kérem adja meg legkésőbb szeptember 8-án éjfélig, mely időpontok alkalmasak önnek. Kérem, hogy a lehető legtöbb időpontot adja meg, hogy a helyszíneket és időpontokat könnyebben össze tudjam kombinálni. A megjegyzés mezőbe kérem írja be, ha a szokásostól eltérő feladatot is meg kell oldani.
Az igények beérkezése után készítek egy ütemezést, és visszajelzek önnek, hogy pontosítsunk.
Ha kíváncsi rá, hogy miért csúszott idén a karbantartás őszre, itt talál néhány képet az idei nagy munkánkról.

Név

Email *

Telefon

Irányítószám

Település

Cím

Szeptember 14, szombat

Szeptember 15, vasárnap

Szeptember 16, hétfő

Szeptember 17, kedd

Szeptember 18, szerda

Szeptember 19, csütörtök

Szeptember 20, péntek

Szeptember 21, szombat

Szeptember 22, vasárnap

Konkrét probléma, amire előre fel kell készülnöm, egyéb megjegyzés:

 A videó készítéséhez nem járulok hozzá

Kérem, írja be a képen látható betűket és számokat, hogy tudjuk, nem robot.
captcha

Tovább az eszköztárra