Bemutatkozás

Cégünk napkollektorokat importál, forgalmaz és telepít olyanoknak, akik jól megnézi, hová tegyék a pénzüket.

A tulajdonos Cser József, komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkező okleveles villamosmérnök.

Cser József

Cser József

Tevékenységi körünk

A hűtő és hűtésvezérlő rendszereknél szerzett tapasztalatainkat hasznosítva arra törekszünk, hogy új utakat keresve a napenergia hasznosításában, egyre egyszerűbb, gazdaságosabb és szélesebb körben alkalmazható megoldásokat dolgozzunk ki és honosítsunk meg.

 

Miért érdemes minket választani?

Napkollektor telepítésekor a lényeg a takarékosság. Mi ezt tartjuk szem előtt.

Ehhez egyrészt megbízható, egyszerű és jól bevált rendszerekre van szükség, amelyek hosszú időn keresztül csekély ráfordítással üzemelnek.

Másrészt alacsony árakra. Ezért próbáljuk csökkenteni a termékek árára rakódó költségeket. Ezért nincsen exclusive bemutatótermünk, sem színes nyomtatott katalógusunk, sem újsághirdetésünk, tévés, rádiós megjelenésünk. A beszerzőutakhoz sem veszünk igénybe elsőosztályú repülőjegyet, annál inkább a vonatot.

Van viszont honlapunk, melyet rendszeresen frissítünk.

Vannak továbbá referenciáink szerte az országban, akikkel fel lehet venni a kapcsolatot, a tulajdonosokkal egyeztetve meg lehet nézni a rendszereket és a gyakorlati tapasztalatokról tájékozódni.

A napkollektorok importjától kezdve a tervezésen és telepítésen át a beüzemelésig és betanításig a teljes vertikumot lefedjük.

Bizonyítványok:

View Jozsef Cser's profile on LinkedIn


Tovább az eszköztárra